ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Όραμά μας… να δημιουργήσουμε έναν φυσικά όμορφο κόσμο.

Αυτός είναι και ο λόγος που δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην ποιότητα των προϊόντων μας, καθώς θέλουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το δέρμα σας, με τον πλέον φυσικό τρόπο.

Όλα ξεκίνησαν από πολύ παλιά, όταν με μεράκι η γιαγιά μας έφτιαχνε, με την παραδοσιακή συνταγή, την κλασική κηραλοιφή. Σε μια εποχή που οι άνθρωποι στερούνταν υλικών αγαθών και αξιοποιούσαν ότι τους πρόσφερε η μητέρα φύση.

Αυτή λοιπόν την παραδοσιακή συνταγή, αποφασίσαμε να εμπλουτίσουμε με φυτικά έλαια και ενεργά συστατικά για να καλύψουμε κάθε είδους ανάγκη και να σας προσφέρουμε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα με άριστης ποιότητας  αγνά, φυσικά υλικά.

Επιπλέον, όλα μας τα προϊόντα είναι φρέσκα.  Αυτό σημαίνει ότι συσκευάζονται κάθε φόρα, μόλις δοθεί η παραγγελία σας. Δεν κρατάμε τίποτα σαν stock αποθήκης.            Με αυτόν τον τρόπο, κρατάμε αναλλοίωτη την φυσικότητα των συστατικών και των προϊόντων.

Πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων, που καλύπτουν το μεγαλύτερο φάσμα της περιποίησης και φροντίδας του δέρματος περιμένουν να τα ανακαλύψετε.

 Έτσι λοιπόν, θα βρείτε προϊόντα: περιποίησης προσώπου, περιποίησης σώματος, περιποίησης ματιών, παιδικής φροντίδας, φροντίδας για τα χείλη, καθώς επίσης και για καταπολέμηση και πρόληψη παθήσεων του δέρματος.

Ότι κι αν χρειαστείτε, θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε.

smartchoicelogo

THESSALONIKI, GREECE 2018