Λόγω του ονόματος, πολλοί αντιλαμβάνονται τα φυτικά καλλυντικά ως φυσικά, αν και στην πραγματικότητα  είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα.

Τα φυσικά προϊόντα δεν περιέχουν ανενεργές ουσίες, με αποτέλεσμα την μεγαλύτερη δράση και ωφέλεια για το δέρμα μας.  Ξεχωρίζουν δε από τα φυτικά, γιατί τα φυτικά γίνονται κυρίως από φυτά και βότανα, τα οποία όμως μπορεί να είναι βεβαρυμμένα με φυτοφάρμακα και άλλες βλαβερές ουσίες, και τα οποία με την σειρά τους μεταφέρονται μέσω των προϊόντων στο δέρμα και στον οργανισμό μας. Επίσης, στη σύνθεση των φυτικών προϊόντων, μπορείτε να βρείτε και ένα μεγάλο ποσοστό χημικών ουσιών.

Τα συντηρητικά και οι σιλικόνες δεν χρησιμοποιούνται στα προϊόντα με βότανα, αλλά χρησιμοποιούνται άλλα συστατικά, όπως τα παράγωγα πετρελαίου.

Στην SMART CHOICE Company και στα προϊόντα της σειράς SkinTheraBees επιλέγουμε με ιδιαίτερη προσοχή συστατικά εξαιρετικής ποιότητας  προερχόμενα από την μητέρα φύση. Στόχος μας είναι να μεταφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα των προϊόντων μας με τον πλέον φυσικό και υγιεινό τρόπο για το δέρμα και τον οργανισμό σας.

Ζγέρας Κωνσταντίνος

 

Για την SMART CHOICE Company  
Ζγέρας Κωνσταντίνος